Välkommen till
Samba São Miguel!

Group on stage with porta-bandeira and flag in front
Foto: Teemu Nurminen
Tams playing on stage
Close-up on surdo players hands
Chocalho player in action on stage.
Foto: Jonas Söderström & Felix Nykvist

Om oss

Samba São Miguel kommer ursprungligen från Dalarna, och grundades 1987 på Sankt Mikael-skolan i Mora varifrån vi har fått vårt namn. Gruppen flyttade senare till Uppsala och är nu baserad på den ikoniska Västmanlands-Dala nation, en av de äldsta och största studentnationerna i Uppsala.

Vi strävar efter att vara en plats dit alla som är intresserade av samba kan komma för att lära sig, spela och ha kul, oavsett förkunskaper eller nivå. Vår grupp är en blandning av människor från hela världen, studenter och icke-studenter, de som har spelat i flera år och de som är nya inom samba; men alla delar vi kärleken till Brasiliens livliga och energiska rytmer!

Liveuppträdanden och evenemang

Vi uppträder på både offentliga och privata evenemang i Sverige året om, samt deltar i stora sambafestivaler i Europa, som i Coburg och Helsingfors.

Om du vill se mer av oss och våra evenemang, kolla in våra sociala medier nedan!

Dancers lined up
Tams in parade in Helsinki
Dancer getting ready for a parade
Foto: Felix Nykvist & Sixto Quintanilla

Gå med i vår grupp

Vi tycker att alla borde få chansen att uppleva samba, och därför är vår grupp öppen för nya medlemmar året runt. Oroa dig inte om du aldrig spelat tidigare – vi lär dig allt du behöver veta! Vi övar två gånger i veckan, samt anordnar en öppen nybörjargrupp varje hösttermin — kolla in vår Facebooksida för mer information.

Om du är intresserad av att spela med oss ​​eller har andra frågor, skicka ett meddelande till oss via:
bateria@sambasaomiguel.se | Facebook

Bokning

Oavsett om det är ett mindre evenemang eller en stor festival, ett bröllop eller en företagsfest så finns det alltid plats för samba! Boka oss för att kickstarta festen, eller som en överraskning för att ge dina gäster en upplevelse de sent kommer att glömma.

  • Check markScenuppträdanden
  • Check markParader
  • Check markWorkshops

Storleken på baterian varierar från 4 till 20 slagverkare beroende på vad som fungerar bäst för varje evenemang. En standardshow är cirka 15 minuter lång. Letar du efter något annorlunda?
Kontakta oss — Vi kanske kan anpassa oss efter dina specifika behov!
bokning@sambasaomiguel.se